De 7 bästa mallarna hos Wix

Skriven av

Axel

Publicerad

Vi finansieras av våra läsare. Om du köper något via våra länkar får vi en provision.
I den här artikeln kommer vi att gå igenom:

En av de svåraste sakerna att planera om du aldrig har skapat en hemsida tidigare är hur den ska se ut ur designsynpunkt. Många kommer säkert att ha en uppfattning om vad de vill ha som ett resultat av hemsidan, men utöver detta är det ofta här du fastnar i processen.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på detta, och det är just därför som hemsideprogram som Wix har blivit så otroligt populära. Det här är en programvara som låter dig använda färdiga mallar för att skapa en helt ny hemsida. Allt du behöver göra är att söka bland de fler än 800 olika mallarna och välja den som passar dig bäst. 

Du kan sedan fritt ändra färger, bilder, storlek eller något annat som du vill anpassa efter smak. Här finns det många företag som erbjuder en sådan tjänst, men Wix har ett urval som är svårt att mäta sig med. Det kan dock vara svårt att veta var man ska börja när utbudet är så stort. 

Vi har därför valt att lyfta fram de bästa Wix-mallarna för att ge dig lite inspiration. Du kan naturligtvis använda dem i ditt projekt – eller använda dem som inspiration för att skapa din egen hemsida. Oavsett vad du letar efter; här är de bästa Wix-mallarna just nu.

Bästa hemsidemallarna hos Wix 2022

Här har vi samlat de bästa mallarna för att du ska kunna skapa en hemsida med Wix just nu. Spara tid genom att välja en mall som är anpassad till den bransch eller det ämne du vill ha, så kan du publicera din hemsida snabbare.

1. Online Meditation Classes Website

Det här är en helt ny Wix-mall som fokuserar på meditation, men som också låter dig marknadsföra dina egna kurser online. Sidan har ett enkelt och organiserat utseende och en backend där användarna kan hantera sina egna bokningar. Allt du behöver göra är att uppdatera tidtabeller, lägga till tjänster och ändra bilder enligt önskemål. När detta är gjort kan du snabbt och enkelt publicera din hemsida.

2. Online Fitness Program Website

Det är mycket fokus på god hälsa i en hektisk livsstil, men alla har inte tid att åka till ett gym. Detta har öppnat upp för en ny marknad där personliga tränare erbjuder träningsprogram och coachning online. Men du kanske hellre vill ägna din tid åt kunderna än att skapa en ny hemsida. Detta är ett otroligt effektivt verktyg – perfekt för dig som har ett litet enmansföretag eller liknande. Hemsidan har allt du behöver för att informera om produkter, tidtabeller och annat som behövs kommuniceras till dina kunder.

3. Fitness Trainer Website

Eftersom vi redan är inne på ämnet utbildning är det värt att notera att Wix nyligen lanserade en perfekt mall för personliga tränare. Webbplatsen har ett imponerande enkelt men sportigt utseende där du kan marknadsföra din produkt. Du hittar också alla nödvändiga funktioner som kontaktformulär, möjlighet att marknadsföra videor eller lägga upp handledningar som du vill. Här kommer du snabbt igång med en professionell webbplats som låter dig fokusera på dina kunder.

4. Personal Profile Website

Om du vill sticka ut i mängden bland jobbannonser – eller bara samla allt om dig själv på ett och samma ställe – kan du använda Personal Profile från Wix. Det här är en mall som fungerar som en portfölj om dig på nätet. Lägg till din blogg, podcast, videor, CV eller andra användbara saker och låt världen möta dig som du är. Bli inte förvånad om en sådan tvist på din arbetsansökan snabbt tar dig till toppen av högen för kreativitet.

5. Music Festival Website

En typisk anledning till varför Wix är den perfekta tjänsten för tillfälliga projekt. Du vill ha en professionell hemsida, men den måste göras snabbt och helst till en minimal kostnad. Här har de visserligen flera olika mallar som passar bra för detta, men just mallen Music Festival är perfekt för olika evenemang. Även om den är inriktad på musik kan du enkelt anpassa den till andra evenemang. Ge ditt evenemang ett nytt och fräscht utseende med den här mallen.

6. Wedding invitation Website

Vi har redan nämnt evenemang, men bröllop är en kategori i sig som kräver lite särskild hänsyn. Här kan Wix erbjuda en rad olika mallar, men särskilt deras nya mall för bröllopsinbjudningar är spännande att lyfta fram. Denna är integrerad med en RSVP-funktion som låter gästerna svara på inbjudningar så länge de är online. Det går också att lägga till en önskelista, relevant information om evenemanget och liknande så att alla gäster hittar det de behöver. 

7. Tech Company Website

Många tror att man bara kan skapa simpla hemsidor med en plattform som Wix, men möjligheterna är nästan oändliga. Du kan faktiskt skapa ett antal snygga hemsidor som till och med passar den mest högteknologiska verksamheten på marknaden. Ett bra exempel på detta är mallen Tech Company Website, som har en snygg och modern design med många olika element. Det här är en hemsida som är redo för action, men som också låter dig presentera vad företaget gör på ett seriöst sätt.

Sammanfattning

Det var länge sedan Wix var en plattform bara för bloggare, och som vi kan se i det här urvalet kan du använda deras mall för nästan vad som helst. Det kan dock vara svårt att veta var man ska börja, så vi har försökt göra det lite enklare. I den här artikeln har vi tagit fram de absolut bästa mallarna på Wix just nu, och många av dem är helt färska från Wix egna utvecklare. Det bästa av allt är att du får en professionell hemsida utan att behöva spendera pengar på en dyr byrå.